vrijdag, september 16, 2022

Gender Neutraal Hardlopen

De ISF is volgens de de actiegroep ESR (Equal Sporting Right) op de goede weg met maatregelen die de hormoonspiegel bij vrouwen op een gelijk niveau moet brengen als bij mannen. Deze maatregelen gaan volgens deze actiegroep die strijdt voor gelijke kansen in de sport voor iedereen echter niet vergenoeg. Zij willen niet rusten voordat iedereen op een gelijke manier voortbeweegt, springt, gooit, slaat, schopt of werpt.

Via genetische manipulatie moeten niet alleen de hormoonspiegel een standaard waarde krijgen maar ook andere kenmerken standaard worden. Alle menselijke rassen moeten gelijk worden door elke vorm van diversiteit in de sport uit te bannen. 

De actiegroep wil voor dit alles grip krijgen op de genetische blauwdruk van leven. Het oorspronkelijke doel hiervan om de soort, desnoods ten koste van een andere, in stand te houden moet op de schop. Het vereenvoudigen van de inmiddels complex geworden spel van voortplanting is natuurlijk ook onderdeel van hun acties. Sex moet een procedurele bezigheid worden.

De actiegroep ontkent dat net als in sport het verwerven van macht en aanzien hun eigenlijke doel is. Zij hebben slechts het beste met ons voor omdat zij en niet wij weten wat goed voor ons is.

Dat alles gebeurd onder de drogreden dat iedereen gelijk is. De werkelijk is dat geen mens gelijk is maar dat alle mensen gelijk van waarde zijn. De finish volgorde doet er dus niet toe.